Kérem válassza ki autója típusát:

Új! Autószőnyegek BMW X1 U11-hez

Új! Autószőnyegek BMW X1 U11-hez

Az SUV autók nagyon népszerűvé váltak, és a BMW X1 az egyik legkeresettebb modell a piacon. Az új BMW X1 U11 2022 további fejlesztéseket és módosításokat hoz, amelyek biztosan kielégítik a jármű tulajdonosait.

Az egyik legjelentősebb fejlesztés az autó új arca, amely még stílusosabbá teszi. Az új arc agresszívabb és ugyanakkor elegánsabb megjelenést kölcsönöz az autónak, amelyet a BMW-től elvárnak. A fejlesztések nem korlátozódnak az előlapra, hanem kiterjednek az autó hátsó részére és a lámpákra is, amelyek most modern megjelenést kapnak.

Az utastér is fejlesztésre került. Az új BMW X1 U11 2022 új, kényelmesebb és ergonomikusabb ülésekkel rendelkezik, hogy az utazás még kellemesebb legyen. Az új szórakoztató rendszer a legújabb technológiákkal van felszerelve, és hangvezérléssel is működik. Emellett az X1 U11 új műszeregységgel is rendelkezik, amely megjeleníti az összes fontos járműinformációt.

Műszakilag a BMW X1 U11 2022 erős, négyhengeres, 2,0 literes motorral van felszerelve, amely 228 lóerőt és 258 lb-ft nyomatékot képes előállítani. A motor egy 8 sebességes automatikus sebességváltóval van összekapcsolva, amely sima és gyors váltást tesz lehetővé. Ez a motor kiváló teljesítményt nyújt, amely még kényelmesebbé teszi az utazást.

Az emberek azért vásárolnak SUV autókat, mert képesek különböző felületeken vezetni. A BMW X1 U11 2022 lehetővé teszi a vezetést bármilyen felületen, az összkerékhajtás és a Dynamic Stability Control rendszernek köszönhetően. Ez a rendszer lehetővé teszi a vezetőknek, hogy a körülményeknek megfelelően változtassák a vezetési módokat.

Gyűjteményünkben megtalálhatók ehhez az autóhoz a szőnyegek.