Kérem válassza ki autója típusát:

Autószőnyeg Fiat

A FIAT autómárka csupa nagybetűvel van írva, mivel ez a szavak rövidítése: Fabbrica Italiana Automobili Torino. A FIAT autószőnyegek nálunk kaphatók. A Fiat Automobile Olaszország legnagyobb autógyártója. Több mint százéves története során több mint 20 éven át Európa legnagyobb autógyártója és a világ harmadik legnagyobb autógyártója volt a General Motors és a Ford után, egészen az autóipar válságáig, az 1980-as évek végéig. A Fiat fő piaca Európa, súlypontja Olaszországban van. A Fiat történelmileg sikeres városi autók és szuperminik gyártásában, és jelenleg is e két szegmensre irányuló modellpalettával rendelkezik 2011-ben az eladások 84 százalékát tette ki). A Fiat jelenleg nem kínál nagyméretű családi autókat vagy vezetői autókat: ezeket a piaci szegmenseket a Lancia és az Alfa Romeo márkák fedik le, amelyek szintén a Fiat tulajdonában vannak. A Fiat autószőnyegek számos különböző modellhez és típushoz kaphatók. A Fiat autószőnyegek univerzális vagy eredeti rögzítési rendszerrel is rendelhetők. E két rendszer között az a különbség, hogy az autóban szabványos pontok vannak-e rögzítve vagy sem. Ha ezeket a pontokat szériában felszerelik, akkor a Fiat autószőnyegeket eredeti rögzítési rendszerrel szállítják. Ha ezek a pontok nem tartoznak a gépkocsi alapfelszereltségéhez, akkor a Fiat autószőnyegek univerzális rögzítési rendszerrel kerülnek szállításra.

Fiat

Egyedi autószőnyegeink vannak Fiat autójához. Ezeket teljesen online megrendelheti. A szőnyegek minden autóhoz személyre szabottak. Ismerjük az egyes Fiat autószőnyegek egyedi formáit. Az illeszkedést rajzként mutatjuk be a cikkben a fotók alatt.

Szövet autószőnyegek

Az Fiat szövet autószőnyegei robusztus, minőségi szőnyegből készülnek. Ezek az autószőnyegek össztömege 2000 gramm/m2.

Bordázott szőnyeg autószőnyegek

A bordázott szőnyegből készült autószőnyegek robusztus, tűfilc minőségű bordás motívumú szőnyegből készülnek. A bordázott szőnyeg össztömege 2750 gr/m2.

Velúr autószőnyegek

A velúr autószőnyegek fényűző, bojhos szőnyegből készülnek. Ezek a legjobb ár/minőség aránnyal rendelkező autószőnyegek. A szőnyeg súlya 2100 gramm/m2. A szennyeződés ezen a szőnyegen marad, így könnyen tisztítható. Ezek az autószőnyegeket választják a leggyakrabban.

Szuper velúr autószőnyegek

A szuper velúr autószőnyegek nehezebbek, pontosan 2500 gramm/m2, és extra sarokerősítés nélkül készítjük. Ez exkluzív megjelenést kölcsönöz a szőnyegeknek.

Diamond autószőnyegek

A Diamond autószőnyegek a legjobb elérhető autószőnyegek. Ez az Fiat szuperlatívusza. Ezek a szőnyegek 3,076 gr/m2 tömegűek.

Rendeljen autószőnyegeket, gumiszőnyegeket és csomagtartószőnyegeket

Minden Fiat autószőnyeget olyan rögzítőanyaggal szállítunk, amely biztonságossá teszi a felszerelésüket és használatukat. A különböző minőségek mellett számos választási lehetőség közül választhat, mint például a szőnyeg felírat, a szegély színe, több és kevesebb szőnyeg stb. Ha nem biztos abban, hogy melyik autómodellje van, forduljon hozzánk. Számos modellhez tudunk gumi autószőnyeget is szállítani. Ezek az Fiat gumiszőnyegek is egyedi gyártásúak. Ezek garantáltan illeszkednek. Számos modellhez egyedi csomagtartószőnyeget is tudunk szállítani. Ez az Fiat csomagtartószőnyeg jó védelmet nyújt a csomagtartónak a szennyeződés és a nedvesség ellen. Ez a csomagtartó védelem szagtalan és csúszásgátló profillal rendelkezik.

Fiat