Kérem válassza ki autója típusát:

 

Lakóautó szőnyegek Carthago típushoz megfelelő

Carthago lakószőnyegeink 100%-ban egyedi gyártásúak. Az összes lakókocsi egyedi szőnyegadatai megtalálahtó rendszerünkben . A szőnyegeket saját maga is összeállíthatja. Varázsolja újjá lakóautódját lakóautó szőnyegeinkkel! Válassza ki a lakóautó típusát, majd a gyártás évét. Ekkor megtalálja a különböző lakóautó szőnyegeket, amelyeket az Adria típushoz kínálunk! Ha bármilyen kérdése van, bármikor írhat nekünk e-mailt.

LAKÓAUTÓ SZŐNYEGEK

Minden Carthago számára van méretpontos lakóautó szőnyegünk. Ezeket teljesen online megrendelheti. A szőnyegek minden lakóautóhoz személyre szabottak. Ismerjük minden Carthago lakóautó szőnyegének egyedi formáit. Az illeszkedést rajzként mutatjuk be a cikkben a fotók alatt.

ALAP LAKÓAUTÓ SZŐNYEGEK

Az alap lakóautó szőnyegek erős, jó minőségű anyagból készülnek.  Ezen szőnyegek össz. súlya 2000 gramm/m2.

BORDÁZOTT LAKÓAUTÓ SZŐNYEGEK

A bordázott autószőnyegek erős, jó minőségű anyagok felhasználásával készülnek, felületük bordázott. Ezen szőnyegek össz. súlya 2750 gramm/m2.

VELÚR LAKÓAUTÓ SZŐNYEGEK

A velúr autószőnyegek top minőségű anyagok felhasználásával készülnek. Ezek a legjobb ár/érték aránnyal rendelkező szőnyegek típusok. A szőnyegek átlagos össz. súlya 2100 gramm/m2. A szőnyeg szerkezetének köszönhetően a piszok a felületén marad, így könnyű tisztán tartani. Ezek a leggyakrabban választott szőnyegek.

SZUPER VELÚR LAKÓAUTÓ SZŐNYEGEK

A szuper velúr lakószőnyegek nehezebbek, pontosabban átlagos össz. súlyuk 2500 gramm/m2, és extra sarokerősítés nélkül készülnek. Ez exkluzív megjelenést kölcsönöz a lakóautó szőnyegeknek.

GYÉMÁNT LAKÓAUTÓ SZŐNYEGEK

A gyémánt lakóautó szőnyegek a rendelkezésre álló legjobb minőségű lakóautó szőnyegek. Ezen szőnyegek súlya 3,076 gramm/m2.

LAKÓAUTÓ SZŐNYEGEK

Minden Carthago lakóautó szőnyeghez rögzítőket is adunk, amely biztonságossá teszi a rögzítést és a használatát. A különböző anyagminőségek mellett számos lehetőség közül választhat, mint például a felírat, a szegély színe, több és kevesebb szőnyeg stb. Ha nem biztos abban, hogy milyen autómodellje van, forduljon hozzánk.

Carthago