Kérem válassza ki autója típusát:

Autószőnyeg Dacia

A Dacia egy román autómárka. Korábban az UAP Uzina de Autoturisme Pitești, Piteşti-i Autógyár) állami tulajdonú vállalat volt. A gyár 1999 óta teljes egészében a francia Renault csoporthoz tartozik. Oldalunkon az összes Dacia modellhez kaphatóak a megfelelő autószőnyegek, a szőnyegek tökéletesen illeszkednek a különböző modellekhez, és tökéletesen illeszkednek az autókhoz. A szettek dxf formátumban vannak megrajzolva, így semmi sem romolhat el a Dacia autószőnyegek gyártása során. Az első, a Renault-val együttműködve gyártott Dacia a Renault által 1999-ben, a Dacia 1998-as felvásárlását követően bejelentett Project X90 végeredménye. Jacques Chirac francia elnök oroszországi látogatása során Louis Schweitzer megjegyezte, hogy a Lada és Renault márkakereskedésekben a 6000 eurós Ladák nagyon jól fogytak, míg a 12 000 eurós Renault-k a szalonokban maradtak. A Dacia autószőnyegeket minden egyes autóhoz speciálisan testre szabják, így minden szett tökéletesen illeszkedik minden egyes autóhoz. A Dacia autószőnyegek különböző minőségekben rendelhetők, a legtöbb minőség több színben is kapható. Ezen kívül számos lehetőséget kínálunk oldalunkon, hogy a szőnyegeket személyre szabottá tegye, és lehetőség van több vagy kevesebb szőnyeg rendelésére is.

Dacia

Egyedi autószőnyegeink vannak Dacia autójához. Ezeket teljesen online megrendelheti. A szőnyegek minden autóhoz személyre szabottak. Ismerjük az egyes Dacia autószőnyegek egyedi formáit. Az illeszkedést rajzként mutatjuk be a cikkben a fotók alatt.

Szövet autószőnyegek

Az Dacia szövet autószőnyegei robusztus, minőségi szőnyegből készülnek. Ezek az autószőnyegek össztömege 2000 gramm/m2.

Bordázott szőnyeg autószőnyegek

A bordázott szőnyegből készült autószőnyegek robusztus, tűfilc minőségű bordás motívumú szőnyegből készülnek. A bordázott szőnyeg össztömege 2750 gr/m2.

Velúr autószőnyegek

A velúr autószőnyegek fényűző, bojhos szőnyegből készülnek. Ezek a legjobb ár/minőség aránnyal rendelkező autószőnyegek. A szőnyeg súlya 2100 gramm/m2. A szennyeződés ezen a szőnyegen marad, így könnyen tisztítható. Ezek az autószőnyegeket választják a leggyakrabban.

Szuper velúr autószőnyegek

A szuper velúr autószőnyegek nehezebbek, pontosan 2500 gramm/m2, és extra sarokerősítés nélkül készítjük. Ez exkluzív megjelenést kölcsönöz a szőnyegeknek.

Diamond autószőnyegek

A Diamond autószőnyegek a legjobb elérhető autószőnyegek. Ez az Dacia szuperlatívusza. Ezek a szőnyegek 3,076 gr/m2 tömegűek.

Rendeljen autószőnyegeket, gumiszőnyegeket és csomagtartószőnyegeket

Minden Dacia autószőnyeget olyan rögzítőanyaggal szállítunk, amely biztonságossá teszi a felszerelésüket és használatukat. A különböző minőségek mellett számos választási lehetőség közül választhat, mint például a szőnyeg felírat, a szegély színe, több és kevesebb szőnyeg stb. Ha nem biztos abban, hogy melyik autómodellje van, forduljon hozzánk. Számos modellhez tudunk gumi autószőnyeget is szállítani. Ezek az Dacia gumiszőnyegek is egyedi gyártásúak. Ezek garantáltan illeszkednek. Számos modellhez egyedi csomagtartószőnyeget is tudunk szállítani. Ez az Dacia csomagtartószőnyeg jó védelmet nyújt a csomagtartónak a szennyeződés és a nedvesség ellen. Ez a csomagtartó védelem szagtalan és csúszásgátló profillal rendelkezik.

Dacia