Kérem válassza ki autója típusát:

Autószőnyeg Land Rover

A Land Rover egy brit autómárka, amely terepjárókra és SUV-kra specializálódott. A vállalatot 1948-ban alapították, és azóta is a terepjárók piacának meghatározó szereplője. Az első Land Rover, amelyet Series I néven is ismertek, egy robusztus terepjáró volt, egyszerű kialakítással és erős vázzal, amelyet kifejezetten földutakon való közlekedésre terveztek. Ezt az első Land Rovert 1985-ig gyártották A következő években a Land Rover számos más modellt is bemutatott, köztük a Range Rovert, a Discovery-t és a Freelandert. Ezek a modellek nagyobbak és fényűzőbbek, mint az eredeti Land Rover, és olyan modern technológiákkal rendelkeznek, mint az összkerékhajtás, a fejlett felfüggesztés és a modern motorok. A Land Rover modellek terepjáró képességeikről és robosztusságukról ismertek, és gyakran használták őket mezőgazdasági, katonai és szabadidős célokra. 2000-ben a Land Rovert felvásárolta az indiai Tata Motors vállalat, és a márka azóta a Tata Motors csoport része. A Land Rover továbbra is az egyik legnépszerűbb márka a terepjárók és SUV-k piacán, és hűséges vásárlóinak nagyszámú követője van.

Land Rover

Egyedi autószőnyegeink vannak Land Rover autójához. Ezeket teljesen online megrendelheti. A szőnyegek minden autóhoz személyre szabottak. Ismerjük az egyes Land Rover autószőnyegek egyedi formáit. Az illeszkedést rajzként mutatjuk be a cikkben a fotók alatt.

Szövet autószőnyegek

Az Land Rover szövet autószőnyegei robusztus, minőségi szőnyegből készülnek. Ezek az autószőnyegek össztömege 2000 gramm/m2.

Bordázott szőnyeg autószőnyegek

A bordázott szőnyegből készült autószőnyegek robusztus, tűfilc minőségű bordás motívumú szőnyegből készülnek. A bordázott szőnyeg össztömege 2750 gr/m2.

Velúr autószőnyegek

A velúr autószőnyegek fényűző, bojhos szőnyegből készülnek. Ezek a legjobb ár/minőség aránnyal rendelkező autószőnyegek. A szőnyeg súlya 2100 gramm/m2. A szennyeződés ezen a szőnyegen marad, így könnyen tisztítható. Ezek az autószőnyegeket választják a leggyakrabban.

Szuper velúr autószőnyegek

A szuper velúr autószőnyegek nehezebbek, pontosan 2500 gramm/m2, és extra sarokerősítés nélkül készítjük. Ez exkluzív megjelenést kölcsönöz a szőnyegeknek.

Diamond autószőnyegek

A Diamond autószőnyegek a legjobb elérhető autószőnyegek. Ez az Land Rover szuperlatívusza. Ezek a szőnyegek 3,076 gr/m2 tömegűek.

Rendeljen autószőnyegeket, gumiszőnyegeket és csomagtartószőnyegeket

Minden Land Rover autószőnyeget olyan rögzítőanyaggal szállítunk, amely biztonságossá teszi a felszerelésüket és használatukat. A különböző minőségek mellett számos választási lehetőség közül választhat, mint például a szőnyeg felírat, a szegély színe, több és kevesebb szőnyeg stb. Ha nem biztos abban, hogy melyik autómodellje van, forduljon hozzánk. Számos modellhez tudunk gumi autószőnyeget is szállítani. Ezek az Land Rover gumiszőnyegek is egyedi gyártásúak. Ezek garantáltan illeszkednek. Számos modellhez egyedi csomagtartószőnyeget is tudunk szállítani. Ez az Land Rover csomagtartószőnyeg jó védelmet nyújt a csomagtartónak a szennyeződés és a nedvesség ellen. Ez a csomagtartó védelem szagtalan és csúszásgátló profillal rendelkezik.

Land Rover