Kérem válassza ki autója típusát:

Autószőnyeg BMW

A BMW a Bayerische Motoren Werke rövidítése, és ehhez a BMW tökéletes autószőnyegeket gyártunk. A BMW egy németországi székhelyű vállalat, München városában székel, és autókat és motorkerékpárokat egyaránt gyárt. A BMW-t Karl Friedrich Rapp alapította. A BMW 2014-ben több mint 2 millió járművet gyártott, ami mérföldkő volt a vállalat számára. A BMW autószőnyegek minden egyes modellhez egyedileg készülnek, így nem kell aggódnia amiatt, hogy a BMW autószőnyegek nem illenek az autójára. Az autószőnyegek BMW eredeti rögzítéssel és univerzális rögzítéssel is rendelhetők. Ez attól függ, hogy vannak-e az autón olyan pontok, amelyekhez a szőnyegek rögzíthetők. Ha nincsenek pontok az autójában, akkor a BMW autószőnyegeket univerzális rögzítéssel szállítjuk, és a pontokat saját maga rögzítheti. Az autószőnyegek így szilárdan a helyükön maradnak. Az autószőnyegek BMW saját ízlése szerint összeállíthatók. A BMW autószőnyegek számos színben kaphatók.

BMW

Egyedi autószőnyegeink vannak BMW autójához. Ezeket teljesen online megrendelheti. A szőnyegek minden autóhoz személyre szabottak. Ismerjük az egyes BMW autószőnyegek egyedi formáit. Az illeszkedést rajzként mutatjuk be a cikkben a fotók alatt.

Szövet autószőnyegek

Az BMW szövet autószőnyegei robusztus, minőségi szőnyegből készülnek. Ezek az autószőnyegek össztömege 2000 gramm/m2.

Bordázott szőnyeg autószőnyegek

A bordázott szőnyegből készült autószőnyegek robusztus, tűfilc minőségű bordás motívumú szőnyegből készülnek. A bordázott szőnyeg össztömege 2750 gr/m2.

Velúr autószőnyegek

A velúr autószőnyegek fényűző, bojhos szőnyegből készülnek. Ezek a legjobb ár/minőség aránnyal rendelkező autószőnyegek. A szőnyeg súlya 2100 gramm/m2. A szennyeződés ezen a szőnyegen marad, így könnyen tisztítható. Ezek az autószőnyegeket választják a leggyakrabban.

Szuper velúr autószőnyegek

A szuper velúr autószőnyegek nehezebbek, pontosan 2500 gramm/m2, és extra sarokerősítés nélkül készítjük. Ez exkluzív megjelenést kölcsönöz a szőnyegeknek.

Diamond autószőnyegek

A Diamond autószőnyegek a legjobb elérhető autószőnyegek. Ez az BMW szuperlatívusza. Ezek a szőnyegek 3,076 gr/m2 tömegűek.

Rendeljen autószőnyegeket, gumiszőnyegeket és csomagtartószőnyegeket

Minden BMW autószőnyeget olyan rögzítőanyaggal szállítunk, amely biztonságossá teszi a felszerelésüket és használatukat. A különböző minőségek mellett számos választási lehetőség közül választhat, mint például a szőnyeg felírat, a szegély színe, több és kevesebb szőnyeg stb. Ha nem biztos abban, hogy melyik autómodellje van, forduljon hozzánk. Számos modellhez tudunk gumi autószőnyeget is szállítani. Ezek az BMW gumiszőnyegek is egyedi gyártásúak. Ezek garantáltan illeszkednek. Számos modellhez egyedi csomagtartószőnyeget is tudunk szállítani. Ez az BMW csomagtartószőnyeg jó védelmet nyújt a csomagtartónak a szennyeződés és a nedvesség ellen. Ez a csomagtartó védelem szagtalan és csúszásgátló profillal rendelkezik.

BMW