Kérem válassza ki autója típusát:

Autószőnyeg Hyundai

A Hyundai egy dél-koreai autógyártó, és a modernitást jelképezi. Nem meglepő tehát, hogy a Hyundai autómárka milyen márkát szeretne megjeleníteni. Az 1967-ben alapított Hyundai a világpiac mintegy 6 százalékát birtokolja. A Hyundai által gyártott autókhoz szállítjuk a Hyundai autószőnyegeket. A Hyundai a dél-koreai Ulsanban működteti a világ legnagyobb integrált autógyárát, amelynek éves gyártási kapacitása 1,6 millió darab. A vállalat világszerte mintegy 75 000 embert foglalkoztat. A Hyundai járműveket 193 országban 5000 kereskedőn és bemutatóteremben értékesítik. Chung Ju-Yung 1915-2001) 1947-ben alapította meg a Hyundai Engineering and Construction Company-t. A Hyundai Motor Company később, 1967-ben alakult meg, és a vállalat első modellje, a Cortina 1968-ban jelent meg a Ford Motor Company-val együttműködve. Amikor a Hyundai saját autót akart fejleszteni, 1974 februárjában felvette George Turnbull-t, a British Leyland korábbi Austin Morris ügyvezető igazgatóját. Ő viszont öt másik vezető brit autómérnököt vett fel. Ezek Kenneth Barnett karosszériatervező, John Simpson és Edward Chapman mérnökök, John Crosthwaite, aki korábban a BRM-nél dolgozott, mint alvázmérnök és Peter Slater vezető fejlesztőmérnök voltak. 1975-ben megjelent a Pony, az első dél-koreai autó, amelynek stílusát Giorgio Giugiaro, az ItalDesign munkatársa tervezte, a hajtáslánc technológiáját pedig a japán Mitsubishi Motors szállította. A következő évben megkezdődött az export Ecuadorba, majd nem sokkal később a Benelux államokba. A Hyundai 1982-ben lépett be a brit piacra, ahol az első évben 2993 autót értékesítettek A Hyundai autószőnyegek egyedi gyártásúak, ezért nem kell aggódnia, hogy ezek a Hyundai autószőnyegek nem illeszkednek. Az autószőnyegek Hyundai méretre vannak vágva, és nem is fognak elmozdulni az autóban .

Hyundai

Egyedi autószőnyegeink vannak Hyundai autójához. Ezeket teljesen online megrendelheti. A szőnyegek minden autóhoz személyre szabottak. Ismerjük az egyes Hyundai autószőnyegek egyedi formáit. Az illeszkedést rajzként mutatjuk be a cikkben a fotók alatt.

Szövet autószőnyegek

Az Hyundai szövet autószőnyegei robusztus, minőségi szőnyegből készülnek. Ezek az autószőnyegek össztömege 2000 gramm/m2.

Bordázott szőnyeg autószőnyegek

A bordázott szőnyegből készült autószőnyegek robusztus, tűfilc minőségű bordás motívumú szőnyegből készülnek. A bordázott szőnyeg össztömege 2750 gr/m2.

Velúr autószőnyegek

A velúr autószőnyegek fényűző, bojhos szőnyegből készülnek. Ezek a legjobb ár/minőség aránnyal rendelkező autószőnyegek. A szőnyeg súlya 2100 gramm/m2. A szennyeződés ezen a szőnyegen marad, így könnyen tisztítható. Ezek az autószőnyegeket választják a leggyakrabban.

Szuper velúr autószőnyegek

A szuper velúr autószőnyegek nehezebbek, pontosan 2500 gramm/m2, és extra sarokerősítés nélkül készítjük. Ez exkluzív megjelenést kölcsönöz a szőnyegeknek.

Diamond autószőnyegek

A Diamond autószőnyegek a legjobb elérhető autószőnyegek. Ez az Hyundai szuperlatívusza. Ezek a szőnyegek 3,076 gr/m2 tömegűek.

Rendeljen autószőnyegeket, gumiszőnyegeket és csomagtartószőnyegeket

Minden Hyundai autószőnyeget olyan rögzítőanyaggal szállítunk, amely biztonságossá teszi a felszerelésüket és használatukat. A különböző minőségek mellett számos választási lehetőség közül választhat, mint például a szőnyeg felírat, a szegély színe, több és kevesebb szőnyeg stb. Ha nem biztos abban, hogy melyik autómodellje van, forduljon hozzánk. Számos modellhez tudunk gumi autószőnyeget is szállítani. Ezek az Hyundai gumiszőnyegek is egyedi gyártásúak. Ezek garantáltan illeszkednek. Számos modellhez egyedi csomagtartószőnyeget is tudunk szállítani. Ez az Hyundai csomagtartószőnyeg jó védelmet nyújt a csomagtartónak a szennyeződés és a nedvesség ellen. Ez a csomagtartó védelem szagtalan és csúszásgátló profillal rendelkezik.

Hyundai