Kérem válassza ki autója típusát:

Autoszonyegcenter.hu adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi szempontból érzékeny vagy személyes adatok aAutoszonyegcenter.hu webáruházán keresztül kerülnek feldolgozásra. AAutoszonyegcenter.hu nagy hangsúlyt fektet a személyes adatok bizalmas kezelésére és védelmére. Folyamataink során alkalmazzuk az általános európai adatvédelmi rendelet (GDPR) követelményeit. Ez azt jelenti, hogy többek közt:

 • az adatvédelmi nyilatkozat alapján világosan meghatározzuk azokat a célokat, amikre a személyes adatokat használjuk
 • a törvényi okokból csak korlátozva gyűjtjük a személyes adatokat, azokat kérjük el, amik igazán szükségesek
 • személyes adatait csak az Ön engedélyével használjuk
 • megfelelő biztonsági intézkedések alkalmazásával védjük személyes adatait, ezeket harmadik személynek nem adjuk ki.
 • biztosítjuk, illetve tiszteletben tartjuk személyes adatai megadására, javítására vagy törlésére irányuló kérését 

Autoszonyegcenter.hu felelősséget vállal az adatok feldolgozásáért. Az alábbi adatvédelmi megállapodásban elmagyarázzuk, mely személyes adatokat, milyen okból gyűjtjük. Azt ajánljuk olvassa el figyelmesen.

Adatvédelmi megállapodásunk legutóbb 2018.05.24-én volt módosítva.

Személyes adatok használata

Szolgáltatásainkat bizonyos információk megadásával tudja használni. Ezen információk személyes adatok is lehetnek. Csak közvetlenül az Ön által adott személyes adatokat használjuk az Ön által kért szolgáltatás teljesítésével és folyamataink működtetéseivel összefüggésben.

Az alábbi információkat használjuk a korábban említett célokra melyek az adatvédelmi megállapodáson alapszanak:

 • név és cím
 • telefonszám
 • számlázási adatok
 • e-mail cím
 • fizetési mód
 • felhasználónév
 • születési dátum
 • IP cím

Regisztráció

Weboldalunk egy részén lehetősége van regisztrálni magát. Ha ezt megtette, mi elmentjük személyes adatait a választott felhasználónéven keresztül, így ezeket nem kell minden alkalommal megadnia. Az adatvédelmi megállapodással összefüggésben ez lehetőséget ad számunkra hogy kapcsolatba lépjünk Önnel a rendelésével, számlázással és fizetéssel összefüggésben. Áttekintést tudunk adni azon termékekről és szolgáltatásokról, amelyeket megrendelt tőlünk.

Harmadik személynek nem adjuk át adatait mindaddig, míg ez nem szükséges az adatvédelmi megállapodás vagy bármely törvényi előírás miatt. A fizetések a Multisafepay fizetési szolgáltató alkalmazásával történnek. Itt megtalálhatóak ezen fizetési szolgáltató adatvédelmi irányelvei is. Csalás vagy webhelyünkkel való visszaélés gyanúja esetén személyes adatokat adhatunk át az illetékes hatóságoknak.

Hozzáférhetőség

Weboldalunkon keresztül beléphet egy személyre szabott oldalra, ahol be tud állítani és meg tud változtatni bizonyos adatokat.

Rendelések kezelése

Mikor egy rendelést lead az oldalunkon mi személyes adatai használatával véglegesítjük azt.  A megfelelő szolgáltatásnyújtás érdekében csak a fizetés és a csomag szállításával kapcsolatban adjuk meg adatait harmadik személynek. Ezért a csomagszállító megkapja tőlünk az Ön szállítási adatait. Erről később többet is olvashat adatvédelmi megállapodásunkban.

Hirdetések

Weboldalunkon található információink mellett, tájékoztatást tudunk Önnek adni (új) termékeinkről: postai úton, emailben, közösségi médián vagy telefonon keresztül.

Kapcsolat és hírlevél

Hírlevelet is tudunk küldeni, mellyel informálni tudjuk valamely érdekes termékünkkel és/vagy szolgáltatásunkkal kapcsolatban. Minden hírlevél tartalmaz egy linket is, mely lehetőséget ad a leiratkozásra. A megadott e-mail címe automatikusan hozzáadódik a hírlevélre feliratkozók listájához. Amennyiben kitölti a kapcsolat felvételi űrlapot a honlapon vagy elküld nekünk egy e-mailt, akkor az elküldött adat mindaddig általunk megtartásra kerül míg az űrlap jellege vagy az e-mail tartama szükségessé teszi az adat megtartását.

Közzététel harmadik fél részére

A kiszállítással kapcsolatos adattovábbításon kívül semmilyen személyes adatot nem továbbítunk harmadik fél felé.

Google Analytics

Használjuk a Google analytics szolgáltatását, hogy nyomon kövessük, hogyan használják látogatóink a weboldalunk. Az adatok kezelésével kapcsolatban megállapodást kötöttünk a Google-al. Továbbá nem engedtük meg, hogy a kapott információkat további Google szolgáltatásokhoz használják. És végül titkosítottuk az IP címeket.

Biztonság

Biztonsági intézkedéseket teszünk a személyes adatokkal való visszaélések és az illetéktelen hozzáférés korlátozása érdekében. Legfőbbként a következő biztonsági intézkedéseket tesszük: - A személyes adatokhoz való hozzáférést felhasználónévvel ésjelszóval védjük - biztonságos kapcsolatokat (Secure Sockets Layer vagy SSL) használunk, amelyekkel minden információ védelem alatt áll közted és weboldalunk között a személyes adatok megadásakor. A platformjainkfolyamatosan frissítve vannak, így garantálva a legjobb biztonságot.

Harmadik fél weboldalai

Ez az adatvédelmi nyilatkozat nem vonatkozik a harmadik fél webhelyeire, amelyek linkek útján kapcsolódnak ehhez a weboldalhoz. Nem garantálhatjuk, hogy ezen harmadik felek az Ön személyes adatait megbízható vagy biztonságos módon használják. Javasoljuk, hogy olvassa el ezen webhelyek adatvédelmi nyilatkozatát mielőtt használná ezeket a webhelyeket.

Adatvédelmi megállapodás változtatása

Fenntartjuk a jogot ezen adatvédelmi nyilatkozat megváltoztatására. Javasoljuk, hogy időközönként olvassa át az adatvédelmi nyilatkozatunk, így tudatában lehet az esetleges változásokkal.

Adatok ellenőrzése és változtatása

Ha bármilyen kérdése van az adatvédelmi nyilatkozatunkkal kapcsolatban vagy azzal, hogyan tudja elérni megváltoztatni (esetleg törölni) személyes adatait az alábbi elérhetőségeinken bármikor felveheti velünk a kapcsolatot:
Autoszonyegcenter.hu
Cím: Postbus 160
Irányítószám: 8281 AD 
Helység: Genemuiden
E-mail cím: info@matten-online.nl