Kérem válassza ki autója típusát:

Autószőnyeg Mazda

A Mazda egy japán autómárka, amely praktikus és megfizethető árú, jó teljesítményű és stílusos formatervezésű járműveiről ismert. A vállalatot 1920-ban alapították, és azóta a világ egyik legnagyobb autómárkájává nőtte ki magát. A Mazda számos járművet kínál, köztük kompakt autókat, mint a Mazda3, középkategóriás szedánokat, mint a Mazda6, és sportos crossover SUV-kat, mint a CX-5 és CX-9. A Mazda innovatív technológiáiról ismert, beleértve a "SkyActiv" technológiát az üzemanyag-takarékos és hatékony motorokért, valamint a "Kodo" formatervezési filozófiát a stílusos és funkcionális autótervezésért. A márka a versenyzésben is aktív, és néhány modelljének, köztük a Mazda MX-5 Miatának nagy teljesítményű változatait kínálja. A Mazda folyamatosan fejlődik, és ma már fejlett technológiákkal rendelkező járműveket kínál, beleértve a hibrid meghajtást és a fejlett biztonsági funkciókat.

Mazda

Egyedi autószőnyegeink vannak Mazda autójához. Ezeket teljesen online megrendelheti. A szőnyegek minden autóhoz személyre szabottak. Ismerjük az egyes Mazda autószőnyegek egyedi formáit. Az illeszkedést rajzként mutatjuk be a cikkben a fotók alatt.

Szövet autószőnyegek

Az Mazda szövet autószőnyegei robusztus, minőségi szőnyegből készülnek. Ezek az autószőnyegek össztömege 2000 gramm/m2.

Bordázott szőnyeg autószőnyegek

A bordázott szőnyegből készült autószőnyegek robusztus, tűfilc minőségű bordás motívumú szőnyegből készülnek. A bordázott szőnyeg össztömege 2750 gr/m2.

Velúr autószőnyegek

A velúr autószőnyegek fényűző, bojhos szőnyegből készülnek. Ezek a legjobb ár/minőség aránnyal rendelkező autószőnyegek. A szőnyeg súlya 2100 gramm/m2. A szennyeződés ezen a szőnyegen marad, így könnyen tisztítható. Ezek az autószőnyegeket választják a leggyakrabban.

Szuper velúr autószőnyegek

A szuper velúr autószőnyegek nehezebbek, pontosan 2500 gramm/m2, és extra sarokerősítés nélkül készítjük. Ez exkluzív megjelenést kölcsönöz a szőnyegeknek.

Diamond autószőnyegek

A Diamond autószőnyegek a legjobb elérhető autószőnyegek. Ez az Mazda szuperlatívusza. Ezek a szőnyegek 3,076 gr/m2 tömegűek.

Rendeljen autószőnyegeket, gumiszőnyegeket és csomagtartószőnyegeket

Minden Mazda autószőnyeget olyan rögzítőanyaggal szállítunk, amely biztonságossá teszi a felszerelésüket és használatukat. A különböző minőségek mellett számos választási lehetőség közül választhat, mint például a szőnyeg felírat, a szegély színe, több és kevesebb szőnyeg stb. Ha nem biztos abban, hogy melyik autómodellje van, forduljon hozzánk. Számos modellhez tudunk gumi autószőnyeget is szállítani. Ezek az Mazda gumiszőnyegek is egyedi gyártásúak. Ezek garantáltan illeszkednek. Számos modellhez egyedi csomagtartószőnyeget is tudunk szállítani. Ez az Mazda csomagtartószőnyeg jó védelmet nyújt a csomagtartónak a szennyeződés és a nedvesség ellen. Ez a csomagtartó védelem szagtalan és csúszásgátló profillal rendelkezik.

Mazda