Kérem válassza ki autója típusát:

 

Autószőnyeg Baic

A BAIC autómárka a következő rövidítése: Beijing Automotive Industry Holding, amiből látható, hogy ez egy kínai autógyár. A vállalatot 2010-ben alapították, és mi a BAIC autószőnyegeket tudjuk biztosítani. A BAIC márka saját neve alatt gyárt autókat, de külsősökkel is együttműködik, nevezetesen a koreai autógyártó Hyundai és a német Daimler autógyártóval. A BAIC autók 2010 óta készülnek, és ennek köszönhetően már több modell is megjelent, és mindegyikhez megvan a megfelelő BAIC autószőnyeg! A BAIC autószőnyegek különböző minőségben kaphatók, és a szőnyeg körül különböző színekkel is elkészíthetők. A szőnyegre személyes logót is választhat. A BAIC autószőnyegek eredeti rögzítéssel vagy univerzális rögzítéssel is rendelhetők. Ha az autószőnyeg eredeti rögzítéssel van felszerelve, akkor az autóban vannak olyan pontok, amelyekhez a szőnyeg biztonságosan rögzíthető.

Baic

Egyedi autószőnyegeink vannak Baic autójához. Ezeket teljesen online megrendelheti. A szőnyegek minden autóhoz személyre szabottak. Ismerjük az egyes Baic autószőnyegek egyedi formáit. Az illeszkedést rajzként mutatjuk be a cikkben a fotók alatt.

Szövet autószőnyegek

Az Baic szövet autószőnyegei robusztus, minőségi szőnyegből készülnek. Ezek az autószőnyegek össztömege 2000 gramm/m2.

Bordázott szőnyeg autószőnyegek

A bordázott szőnyegből készült autószőnyegek robusztus, tűfilc minőségű bordás motívumú szőnyegből készülnek. A bordázott szőnyeg össztömege 2750 gr/m2.

Velúr autószőnyegek

A velúr autószőnyegek fényűző, bojhos szőnyegből készülnek. Ezek a legjobb ár/minőség aránnyal rendelkező autószőnyegek. A szőnyeg súlya 2100 gramm/m2. A szennyeződés ezen a szőnyegen marad, így könnyen tisztítható. Ezek az autószőnyegeket választják a leggyakrabban.

Szuper velúr autószőnyegek

A szuper velúr autószőnyegek nehezebbek, pontosan 2500 gramm/m2, és extra sarokerősítés nélkül készítjük. Ez exkluzív megjelenést kölcsönöz a szőnyegeknek.

Diamond autószőnyegek

A Diamond autószőnyegek a legjobb elérhető autószőnyegek. Ez az Baic szuperlatívusza. Ezek a szőnyegek 3,076 gr/m2 tömegűek.

Rendeljen autószőnyegeket, gumiszőnyegeket és csomagtartószőnyegeket

Minden Baic autószőnyeget olyan rögzítőanyaggal szállítunk, amely biztonságossá teszi a felszerelésüket és használatukat. A különböző minőségek mellett számos választási lehetőség közül választhat, mint például a szőnyeg felírat, a szegély színe, több és kevesebb szőnyeg stb. Ha nem biztos abban, hogy melyik autómodellje van, forduljon hozzánk. Számos modellhez tudunk gumi autószőnyeget is szállítani. Ezek az Baic gumiszőnyegek is egyedi gyártásúak. Ezek garantáltan illeszkednek. Számos modellhez egyedi csomagtartószőnyeget is tudunk szállítani. Ez az Baic csomagtartószőnyeg jó védelmet nyújt a csomagtartónak a szennyeződés és a nedvesség ellen. Ez a csomagtartó védelem szagtalan és csúszásgátló profillal rendelkezik.

Baic