Kérem válassza ki autója típusát:

Autószőnyeg Alfa Romeo

Kínálatunkban szinte minden Alfa Romeo típushoz kaphatók autószőnyegek. Az Alfa Romeo egy híres olasz autómárka, amely sportos imázzsal rendelkezik. A sportos családi autók, kupék és kabriók mellett a márka legendás sportautóiról is ismert. Ez annak köszönhető, hogy az Alfa Romeo már a korai évek óta részt vesz az autóversenyzésben. Ennek eredményeképpen az Alfa Romeo sikeresen részt vett számos jelentős versenyen, például az Auto GP-n és a Forma-1-ben. Az Alfa Romeo 1910-ben alakult a SAID-ból, a francia Darracq autómárka olasz ágából. A céget először ALFA Anonima Lombarda Fabbrica Automobili) néven emlegették, amíg Nicola Romeo át nem vette. Az Alfa Romeo évente körülbelül 150 000 autót gyárt. Ezeket az Alfa Romeo autószőnyegeket teljesen a saját kívánságaihoz és igényeihez igazíthatja, 4 különböző minőség és rengeteg különböző szín közül választhat. Ha azt szeretné, hogy az autószőnyegek teljesen személyre szabottak legyenek, akkor választhat egy személyre szabott logót is!

Alfa Romeo

Egyedi autószőnyegeink vannak Alfa Romeo autójához. Ezeket teljesen online megrendelheti. A szőnyegek minden autóhoz személyre szabottak. Ismerjük az egyes Alfa Romeo autószőnyegek egyedi formáit. Az illeszkedést rajzként mutatjuk be a cikkben a fotók alatt.

Szövet autószőnyegek

Az Alfa Romeo szövet autószőnyegei robusztus, minőségi szőnyegből készülnek. Ezek az autószőnyegek össztömege 2000 gramm/m2.

Bordázott szőnyeg autószőnyegek

A bordázott szőnyegből készült autószőnyegek robusztus, tűfilc minőségű bordás motívumú szőnyegből készülnek. A bordázott szőnyeg össztömege 2750 gr/m2.

Velúr autószőnyegek

A velúr autószőnyegek fényűző, bojhos szőnyegből készülnek. Ezek a legjobb ár/minőség aránnyal rendelkező autószőnyegek. A szőnyeg súlya 2100 gramm/m2. A szennyeződés ezen a szőnyegen marad, így könnyen tisztítható. Ezek az autószőnyegeket választják a leggyakrabban.

Szuper velúr autószőnyegek

A szuper velúr autószőnyegek nehezebbek, pontosan 2500 gramm/m2, és extra sarokerősítés nélkül készítjük. Ez exkluzív megjelenést kölcsönöz a szőnyegeknek.

Diamond autószőnyegek

A Diamond autószőnyegek a legjobb elérhető autószőnyegek. Ez az Alfa Romeo szuperlatívusza. Ezek a szőnyegek 3,076 gr/m2 tömegűek.

Rendeljen autószőnyegeket, gumiszőnyegeket és csomagtartószőnyegeket

Minden Alfa Romeo autószőnyeget olyan rögzítőanyaggal szállítunk, amely biztonságossá teszi a felszerelésüket és használatukat. A különböző minőségek mellett számos választási lehetőség közül választhat, mint például a szőnyeg felírat, a szegély színe, több és kevesebb szőnyeg stb. Ha nem biztos abban, hogy melyik autómodellje van, forduljon hozzánk. Számos modellhez tudunk gumi autószőnyeget is szállítani. Ezek az Alfa Romeo gumiszőnyegek is egyedi gyártásúak. Ezek garantáltan illeszkednek. Számos modellhez egyedi csomagtartószőnyeget is tudunk szállítani. Ez az Alfa Romeo csomagtartószőnyeg jó védelmet nyújt a csomagtartónak a szennyeződés és a nedvesség ellen. Ez a csomagtartó védelem szagtalan és csúszásgátló profillal rendelkezik.

Alfa Romeo