Kérem válassza ki autója típusát:

Rögzítse szőnyegét biztonságosan

Kerek rögzítő gyűrűk Opel modellekhez

Ezeket a rögzítő gyűrűket szinte az összes Opel modellnél használni lehet. Az összes terméknél található egy fotót a szerelési anyagokról, amiket az autójához adunk. Mi belerakjuk a szerelőgyűrűket a szőnyegbe.

Univerzális rögzítők az autószőnyegekhez

Univerzális rögzítők

Az összes autószőnyeghez, melyekhez nem biztosítunk rögzítő gyűrűt (mert nincs kialakítva rögzítési pont az autóban), azokhoz ezen szerelési anyagokat adjuk. A szőnyegeken nincs kialakítva külön lyuk vagy gyűrű kiképzés az univerzális rögzítők számára. Tehát nem tudja használni ezeket, ha nem akarja. Külön csomagoljuk a szőnyeghez. Ezekkel határozottan le tudja rögzíteni a szőnyeget.

Rögzítés Volkswagen modellekhez

Kerek gyűrűk Audi- és Volkswagen modellekhez

Ezeket a rögzítő gyűrűket szinte az összes Audi modellnél használni lehet. Illetve sok modellnél a Volkswagen is ezeket a rögzítéseket használja. Az összes szőnyegnél bemutatjuk, hogy milyen szerelési anyagot adunk a szőnyeghez. Néhány modellnél ezt Ön választhatja ki. Ezt, és a 13-as számmal jelölt rögzítést felváltva használja a Volkswagen. Mi biztosítani tudjuk mindkét rögzítési lehetőséget. Mi belerakjuk a szerelőgyűrűket a szőnyegbe.

Rögzítési gyűrűk Citroen- és Peugeut modellekhez

Rögzítési gyűrűk Citroen- és Peugeut modellekhez

Ezeket a rögzítő gyűrűket szinte az összes Citroen- és Peugeut modellnél használni lehet. Az összes szőnyegnél bemutatjuk, hogy milyen szerelési anyagot adunk a szőnyeghez. Néhány modellnél ezt Ön választhatja ki. Mi belerakjuk a szerelőgyűrűket a szőnyegbe.

Kerek rögzítési gyűrűk és akasztók Toyota modellekhez

Kerek rögzítési gyűrűk és akasztók Toyota modellekhez

Ezeket a rögzítő gyűrűket szinte az összes Toyota modellnél használni lehet. A szett nem csak a szerelőgyűrűt, hanem az akasztót is tartalmazza, amivel az autó aljához tudja rögzíteni a szőnyeget. Az összes szőnyegnél bemutatjuk, hogy milyen szerelési anyagot adunk a szőnyeghez. Mi belerakjuk a szerelőgyűrűket a szőnyegbe.

Rögzítés Volvo modellekhez

Rögzítés Volvo modellekhez

Ezeket a rögzítő gyűrűket szinte az összes Volvo modellnél használni lehet. Az összes szőnyegnél bemutatjuk, hogy milyen szerelési anyagot adunk a szőnyeghez. Mi belerakjuk a szerelőgyűrűket a szőnyegbe.

Ovális rögzítő gyűrűk Volkswagen- és egyéb modellekhez

Ovális rögzítő gyűrűk Volkswagen- és egyéb modellekhez

Ezek a rögzítő gyűrűk gyakran használatosak a Volkswageneknél. A Volkswagen kerek gyűrűket is használ(4-es számú az ábrán). Ez az oka annak, hogy némely modellnél lehetőséget biztosítunk a szerelőgyűrűk kiválasztására. Ön ki tudja választani melyikre van szüksége. Vannak más márkák is, melyek ezeket a rögzítési lehetőségeket használják. Többek közt a Ford és a Renault is használja ezeket némely modellnél. Az összes szőnyegnél bemutatjuk, hogy milyen szerelési anyagot adunk a szőnyeghez. Mi belerakjuk a szerelőgyűrűket a szőnyegbe.

Kerek rögzítési gyűrűk Mercedes modellekhez

Kerek rögzítési gyűrűk Mercedes modellekhez

Ezeket a rögzítő gyűrűket szinte az összes Mercedes modellnél használni lehet. Az összes szőnyegnél bemutatjuk, hogy milyen szerelési anyagot adunk a szőnyeghez. Mi belerakjuk a szerelőgyűrűket a szőnyegbe.

Bevestigingspinnetjes voor BMW

Rögzítési csapok BMW modellekhez

Ezeket a rögzítő csapokat szinte az összes Mercedes modellnél használni lehet. Az összes szőnyegnél bemutatjuk, hogy milyen szerelési anyagot adunk a szőnyeghez. Mi külön, egy csomagban szállítjuk a szerelő csapokat a szőnyeggel.

Kerek rögzítési gyűrűk Nissan- és Renault modellekhez

Kerek rögzítési gyűrűk Nissan- és Renault modellekhez

Ezeket a rögzítő gyűrűket szinte az összes Nissan- és Renault modellnél használni lehet. Többek közt a Nissan Qahqai és a Renault Koleosba is jó. Az összes szőnyegnél bemutatjuk, hogy milyen szerelési anyagot adunk a szőnyeghez. Mi belerakjuk a szerelőgyűrűket a szőnyegbe.

Kerek rögzítési gyűrűk Alfa Romeo-, Fiat- és Lancia modellekhez

Kerek rögzítési gyűrűk Alfa Romeo-, Fiat- és Lancia modellekhez

Ezeket a rögzítő gyűrűket szinte az összes Alfa Romeo-, Fiat- és Lancia modellnél használni lehet. Mint például az Alfa Romeo MiTO, Fiat 500 és a Lancia Ypsilonba is jó. Az összes szőnyegnél bemutatjuk, hogy milyen szerelési anyagot adunk a szőnyeghez. Mi belerakjuk a szerelőgyűrűket a szőnyegbe.

Kerek rögzítési gyűrűk Honda, Toyota és Lexus modellekhez

Kerek rögzítési gyűrűk Honda, Toyota és Lexus modellekhez

Ezeket a rögzítő gyűrűket számos Honda, Toyota és Lexus modellnél használni lehet. Az összes szőnyegnél bemutatjuk, hogy milyen szerelési anyagot adunk a szőnyeghez. Mi belerakjuk a szerelőgyűrűket a szőnyegbe.