Kérem válassza ki autója típusát:

Autószőnyeg Honda

Honda, a japán mindenes. A Honda japán márkát 1948-ban alapították, és az alapítójáról, Soichiro Hondáról nevezték el. Autószőnyegek a Hondához kaphatók oldalunkon, a szőnyegek méretükben tökéletesen illeszkednek az autó belsejéhez. Az 1960-as évek végétől a Honda márka a nemzetközi autópiacot célozta meg. A Guanggi Honda Automobile Group 1998-ban alakult meg. Együtt fejlesztik és gyártják a járműveket Kínában. A 2017-es évben 710 000 járművet adtak el. 2002-ben a Honda egy második együttműködési szerződést írt alá a kínai Dongfeng Motor Corporationnel. 2003 közepén Dongfeng Honda Auto néven társulás jött létre. 2004-ben gördültek ki az első járművek a wuhani gyárból. A sikeres eladásoknak köszönhetően 2005-ben úgy döntöttek, hogy a kapacitást évi 120 000 darabra növelik, majd 2008-ban további 200 000 darabra bővítik. 2011. július 23-án gördült ki az 1 milliomodik jármű a gyárból. A 2017-es megszakított pénzügyi évben a Honda mintegy 0,5 millió járművet értékesített. A Honda nagy múltra tekint vissza a versenysportban, szinte minden motorizált sportágban sikereket ért el. A Honda autószőnyegeinkben az a nagyszerű, hogy a saját stílusodnak megfelelően állíthatod össze őket. Itt különböző színek közül választhat. Ezeket a színeket kaphatja maga a szőnyeg, de lehetőség van arra is, hogy a Honda autószőnyegek szegélyéhez más színt válasszon. A Honda autószőnyegek személyre szabásához lehetőség van arra, hogy az első autószőnyegekre egy logót hímezzenek. Ezt a logót saját maga tervezheti meg, figyelembe véve az irányelveket.

Honda

Egyedi autószőnyegeink vannak Honda autójához. Ezeket teljesen online megrendelheti. A szőnyegek minden autóhoz személyre szabottak. Ismerjük az egyes Honda autószőnyegek egyedi formáit. Az illeszkedést rajzként mutatjuk be a cikkben a fotók alatt.

Szövet autószőnyegek

Az Honda szövet autószőnyegei robusztus, minőségi szőnyegből készülnek. Ezek az autószőnyegek össztömege 2000 gramm/m2.

Bordázott szőnyeg autószőnyegek

A bordázott szőnyegből készült autószőnyegek robusztus, tűfilc minőségű bordás motívumú szőnyegből készülnek. A bordázott szőnyeg össztömege 2750 gr/m2.

Velúr autószőnyegek

A velúr autószőnyegek fényűző, bojhos szőnyegből készülnek. Ezek a legjobb ár/minőség aránnyal rendelkező autószőnyegek. A szőnyeg súlya 2100 gramm/m2. A szennyeződés ezen a szőnyegen marad, így könnyen tisztítható. Ezek az autószőnyegeket választják a leggyakrabban.

Szuper velúr autószőnyegek

A szuper velúr autószőnyegek nehezebbek, pontosan 2500 gramm/m2, és extra sarokerősítés nélkül készítjük. Ez exkluzív megjelenést kölcsönöz a szőnyegeknek.

Diamond autószőnyegek

A Diamond autószőnyegek a legjobb elérhető autószőnyegek. Ez az Honda szuperlatívusza. Ezek a szőnyegek 3,076 gr/m2 tömegűek.

Rendeljen autószőnyegeket, gumiszőnyegeket és csomagtartószőnyegeket

Minden Honda autószőnyeget olyan rögzítőanyaggal szállítunk, amely biztonságossá teszi a felszerelésüket és használatukat. A különböző minőségek mellett számos választási lehetőség közül választhat, mint például a szőnyeg felírat, a szegély színe, több és kevesebb szőnyeg stb. Ha nem biztos abban, hogy melyik autómodellje van, forduljon hozzánk. Számos modellhez tudunk gumi autószőnyeget is szállítani. Ezek az Honda gumiszőnyegek is egyedi gyártásúak. Ezek garantáltan illeszkednek. Számos modellhez egyedi csomagtartószőnyeget is tudunk szállítani. Ez az Honda csomagtartószőnyeg jó védelmet nyújt a csomagtartónak a szennyeződés és a nedvesség ellen. Ez a csomagtartó védelem szagtalan és csúszásgátló profillal rendelkezik.

Honda