Kérem válassza ki autója típusát:

Termékeink

Filc szőnyegek

Filc autószőnyegek erős, jó minőségű anyagból készülnek és a mindennapi használatra készülnek. A szőnyeg össz. súlya 2000 gramm/m2. Általában az új autókat is ilyen szőnyegekkel adják át. A szőnyegnek csúszásgátlós hátsó része van. Ezeket a szőnyegeket a vezetőoldali ülésnél sarok megerősítéssel adjuk. Két színben érhető el: feketében és grafitban. Univerzális rögzítőket is adunk ezen szőnyegekhez, hogy még nagyobb biztonsággal használja. Szállítási idő: 3-4 munkanap.

Bordázott autószőnyegek

A bordázott autószőnyegek erős, jó minőségű anyagok felhasználásával készülnek, felületük bordázott, és 100 %-ban méretpontosak. A szőnyeg össz. súlya 2750 gramm/m2. Antracit színűek és csúszásgátló hátsó részük van. Ezeket a szőnyegeket a vezetőoldali ülésnél sarok megerősítéssel adjuk. Univerzális rögzítőket is adunk ezen szőnyegekhez, hogy még nagyobb biztonsággal használja. Szállítási idő: 3-4 munkanap.

Velúr autószőnyegek

A velúr autószőnyegek top minőségű anyagok felhasználásával készülnek. Ezek a szőnyegek rendelkeznek a legjobb ár/érték aránnyal. Poliamid anyagból készülnek és össz. súlyuk 2100 gramm/m2. A piszok a szőnyeg felületén marad, így könnyen tisztítható. Ezek a szőnyegek 6 színben érhetőek el: fekete, sötét szürke, sötét kék, világos kék, piros és bézs. Ezeket a szőnyegeket a vezetőoldali ülésnél sarok megerősítéssel adjuk. Univerzális rögzítőket is adunk ezen szőnyegekhez, hogy még nagyobb biztonsággal használja. Szállítási idő: 3-4 munkanap.

Szuper Velúr autószőnyegek

A velúr autószőnyegek top minőségű, velúr anyagok felhasználásával készülnek. Ezek a szőnyegek különösen vastagok és nehezek ezért nincs rajtuk extra sarok megerősítés. Ez nagyon különleges megjelenést ad a szőnyegnek. Poliamid anyagból készülnek és össz. súlyuk 2500 gramm/m2. A piszok a szőnyeg felületén marad, így könnyen tisztítható. Ezek a szőnyegek 2 színben érhetőek el: fekete, sötét szürke. Univerzális rögzítőket is adunk ezen szőnyegekhez, hogy még nagyobb biztonsággal használja. Szállítási idő: 3-4 munkanap.

Gumi autószőnyegek

A gumiszőnyegek 100%ban gumi felhasználásával készülnek és emelt szélük van. Szintén csúszásgátló hátsó részük van és teljesen szagtalanok. Ez a fajta szőnyeg tökéletes választás az autódhoz ősszel és télen, megvédve azt a piszoktól és sártól. Vízzel egyszerűen tisztíthatóak. Általában csak fekete színben tudjuk biztosítani a szőnyegeket, de néhány modellnél elérhető szürke vagy bézs színben. Tisztításkor az emelt széle megakadályozza a sár és piszok autójába jutását. Szállítási idő: 3-4 hét.

Csomagtér tálcák

A csomagtér tálcák 3-5 cm-es emelt széllel rendelkeznek. Ezek tartósak, műanyagból készülnek, csúszásgátlós felülettel rendelkeznek és méretpontosak. Jó védelmet biztosít a piszok és sár ellen. Teljesen szagtalanok és csak fekete színben elérhetőek. Tökéletesen illeszkedik egyedi járművekhez is. Szállítási idő: 3-4 hét.