Kérem válassza ki autója típusát:

Autószőnyeg Chrysler

A Chrysler egy olyan márka, amely arra összpontosít, hogy szalonképes, fényűzően berendezett autókat kínáljon tágas stílusú és szép autómatracokkal. A legtöbb autó alapfelszereltségének gazdag választékát kínálja, amelyet amerikai szokás szerint a szükséges hangjelzések és egyéb hangjelzések kísérnek. Így az autó igazi szem- és fül-) csábító a "American way of life" kedvelő sofőr számára a különleges, egyedi készítésű autószőnyegekkel. A Fiat átvételével a Lancia és a Chrysler márkák egy kicsit jobban összemosódnak. Ehhez is vannak autószőnyegek a kínálatunkban Gyakorlatilag arról van szó, hogy a Chrysler nagyobb modelljeit Európában Lancia néven fogja árulni. Gyakorlatilag tehát a Chrysler az FCA égisze alatt működő luxus divízió, amely a Fiat és a Lancia mellett a Dodge-ot, a Jeepet és a Ramot is magában foglalja. A legfrissebb megvásárolható modellek a Pacifica egy SUV modell), egy hátsókerék-hajtású sportos luxusszedán és a már említett Voyager. Használt Chrysler modellek széles választéka is rendelkezésre áll. Beleértve a Voyagert és a 300c-t is. Mindegyik típushoz kaphatók autószőnyegek.

Chrysler

Egyedi autószőnyegeink vannak Chrysler autójához. Ezeket teljesen online megrendelheti. A szőnyegek minden autóhoz személyre szabottak. Ismerjük az egyes Chrysler autószőnyegek egyedi formáit. Az illeszkedést rajzként mutatjuk be a cikkben a fotók alatt.

Szövet autószőnyegek

Az Chrysler szövet autószőnyegei robusztus, minőségi szőnyegből készülnek. Ezek az autószőnyegek össztömege 2000 gramm/m2.

Bordázott szőnyeg autószőnyegek

A bordázott szőnyegből készült autószőnyegek robusztus, tűfilc minőségű bordás motívumú szőnyegből készülnek. A bordázott szőnyeg össztömege 2750 gr/m2.

Velúr autószőnyegek

A velúr autószőnyegek fényűző, bojhos szőnyegből készülnek. Ezek a legjobb ár/minőség aránnyal rendelkező autószőnyegek. A szőnyeg súlya 2100 gramm/m2. A szennyeződés ezen a szőnyegen marad, így könnyen tisztítható. Ezek az autószőnyegeket választják a leggyakrabban.

Szuper velúr autószőnyegek

A szuper velúr autószőnyegek nehezebbek, pontosan 2500 gramm/m2, és extra sarokerősítés nélkül készítjük. Ez exkluzív megjelenést kölcsönöz a szőnyegeknek.

Diamond autószőnyegek

A Diamond autószőnyegek a legjobb elérhető autószőnyegek. Ez az Chrysler szuperlatívusza. Ezek a szőnyegek 3,076 gr/m2 tömegűek.

Rendeljen autószőnyegeket, gumiszőnyegeket és csomagtartószőnyegeket

Minden Chrysler autószőnyeget olyan rögzítőanyaggal szállítunk, amely biztonságossá teszi a felszerelésüket és használatukat. A különböző minőségek mellett számos választási lehetőség közül választhat, mint például a szőnyeg felírat, a szegély színe, több és kevesebb szőnyeg stb. Ha nem biztos abban, hogy melyik autómodellje van, forduljon hozzánk. Számos modellhez tudunk gumi autószőnyeget is szállítani. Ezek az Chrysler gumiszőnyegek is egyedi gyártásúak. Ezek garantáltan illeszkednek. Számos modellhez egyedi csomagtartószőnyeget is tudunk szállítani. Ez az Chrysler csomagtartószőnyeg jó védelmet nyújt a csomagtartónak a szennyeződés és a nedvesség ellen. Ez a csomagtartó védelem szagtalan és csúszásgátló profillal rendelkezik.

Chrysler