Kérem válassza ki autója típusát:

Új! Automaták a Ford Explorer PHEV U625

Új! Automaták a Ford Explorer PHEV U625

Ford Explorer PHEV U625 2020 egy lenyűgöző hibrid SUV, amely erős és hatékony vezetési élményt nyújt. Az előrehaladott technológia és a sofisztikált stílus miatt ez az autó a tökéletes választás családok és kalandorok számára, akik megbízható és tartós autót keresnek.

Az Explorer PHEV U625 3,0 literes V6-os motorral van felszerelve, amely támogatja az elektromos motort és az akkumulátort. Ezeknek az elemeknek a kombinációja összesen 318 lóerőt és 332 lb-ft nyomatékot biztosít. Ennek a nagy teljesítménynek köszönhetően az Explorer PHEV U625 mindössze 5,7 másodperc alatt gyorsul fel 0-ról 60 mph-ra.

Az igazán lenyűgöző ebben az SUV-ben az energiatakarékossága. Az Explorer PHEV U625 akár 21 mérföldes teljes elektromos hatótávolsággal és összesen 25 mpg-vel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy az autó tulajdonosai nem csak erős teljesítményt élvezhetnek, hanem csökkenthetik a fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást is.

Egy másik fontos jellemzője az Explorer PHEV U625-nek az univerzális és tágas belső tér. Alapfelszereltségben 7 ülőhellyel és több mint 87,8 köbméteres csomagterülettel rendelkezik, amikor a hátsó üléssort lehajtják. Ez az SUV elegendő helyet biztosít a családoknak és a kalandoroknak. Emellett az Explorer PHEV U625 rendelkezik sok hasznos funkcióval, például egy 10,1 hüvelykes érintőképernyős szórakoztató rendszerrel, az Apple CarPlay és az Android Auto támogatásával, valamint egy 12,3 hüvelykes digitális műszerfalpanellel.

Az előrehaladott biztonsági jellemzők és a vezetői asszisztens rendszerek miatt az Explorer PHEV U625 egy biztonságos autó. Alapfelszereltségben rendelkezik olyan fejlett funkciókkal, mint a vészfékrendszer, a sávtartó asszisztens és a halott szög figyelő rendszer. Az opcionális funkciók, mint az adaptív sebességtartó automatika, a parkoló asszisztens és a 360 fokos kamera, még biztonságosabbá és könnyebben kezelhetővé teszik az Explorer PHEV U625-öt.

Gyűjteményünkben megtaláljuk ehhez az autóhoz a megfelelőt.