Kérem válassza ki autója típusát:

Újdonság! Autószőnyegek a BMW iX modellhet 2021-től

Újdonság! Autószőnyegek a BMW iX modellhet 2021-től

Mostantól a BMW iX autószőnyegei is megtalálhatóak kínálatunkban. Ez egy gyönyörű autó! A 2021 végén piacra kerülő BMW iX új korszakot hirdet a mobilitásban, és a dizájn, a fenntarthatóság, a vezetési élmény, a sokoldalúság és a luxus új értelmezésére összpontosít. Ez az első olyan új, moduláris, skálázható eszközkészletre épülő modell, amelyre a BMW csoport jövője épül. Az iX-et kezdettől fogva tisztán elektromos vezetésre tervezték. Az autószőnyegek sokféle színben és minőségben rendelhetők tőlünk. A kedvencünk ehhez az autóhoz a fekete, kék szegélyű autószőnyegek. Ez nagyon jól néz ki kívül-belül. A BMW iX az elektromosítás, az automatizált vezetés és a csatlakoztathatóság legújabb innovációit használja fel, hogy olyan vezetési élményt nyújtson, amely minden eddiginél jobban előtérbe helyezi az embereket. Ennek érdekében a tervezést belülről kifelé fejlesztették. A letisztult és minimalista külső kialakítás a mobilitás új formáját mutatja, amely teljes mértékben igazodik a jármű utasainak igényeihez. A belső tér innovatív lehetőségeket kínál az utazás során eltöltött idő kihasználására – élvezve a pihenést, a biztonságot és a luxus új formáit.

A BMW iX új töltési technológiája akár 200 kW-os egyenáramú gyorstöltést is lehetővé tesz. Ily módon az akkumulátor a teljes kapacitásának 10 százalékáról 80 százalékára kevesebb mint 40 perc alatt feltölthető. Ráadásul tíz percen belül annyi energiát lehet betáplálni az akkumulátorba, amely több mint 120 kilométerrel növeli az autó hatótávját. Kevesebb, mint tizenegy órát vesz igénybe a nagyfeszültségű akkumulátor 0-ról 100 százalékra történő feltöltése 11 kW-on Wallboxon keresztül.

A BMW iX akkumulátorait a fenntartható erőforrás-ciklus részeként tervezték, és kivételesen magas újrahasznosítási arányt tesznek lehetővé. Az akkumulátorcellák és a nagyfeszültségű akkumulátor egészének előállításához felhasznált energia kizárólag megújuló forrásokból származik.