Kérem válassza ki autója típusát:

Fiat Strada Pickup 2001-2009 Szuper Velúr autószőnyegek

 
fekete
 
grafit
 
Szőnyeg színek
 
fekete
 
grafit
 
tengerkék
 
világos zöld
 
sötét zöld
 
élénk kék
 
világos szürke
 
piros
 
rózsaszín
 
világos kék
 
narancssárga
 
fehér
 
Sárga
 
Élénkvörös
 
Alap szőnyegszett
 
kiegészítő vezető oldali szőnyeg
4 000,00 Ft
 
két extra vezető oldali szőnyeg
5 500,00 Ft
 
Csak első szőnyegek
-5 500,00 Ft
 
Csak vezető oldali szőnyeg
-7 000,00 Ft
 
Csak utas szőnyegek
-200,00 Ft
 
Csak két vezető oldali szőnyeg
-5 500,00 Ft
 
Csak hátsó szőnyegek
-7 000,00 Ft
Szállítási határidő: 3-5 munkanap
Univerzális szerelési anyag
 • Mindent magunk csinálunk, különös figyelmet fordítva az Ön kéréseire
 • Megfelelőségi garancia: pénzvisszafizetés
 • Szállítási költség: 1.800ft rendelésenként
Az ön kiválasztott beállításai
  27 000,00 Ft 21 259,84 Ft
  Details
  A velúr autószőnyegek top minőségű, velúr anyagok felhasználásával készülnek, és 100 %-ban méretpontosak a 2001-> évjáratú Fiat Stilo -as modellhez. Ezen szőnyegeink rendelkeznek a legkülönlegesebb megjelenéssel. Fekete és sötét szürke színben érhetőek el.

  Anyagát tekintve poliamidból készült és a súlya 2500 gramm/m2. Sűrűn választott termékek ügyfeleink körében. A piszok a szőnyeg felületén marad. A különbség a sima velúr szőnyeghez képest a súlya. A velúr termékeink súlya 2100 gramm/m2. Ezen szőnyegek extra sarok megerősítés nélkül készülnek, ugyanis ez technikailag nem lehetséges a szőnyeg vastagsága miatt. A biztonságos használatot a csúszásgátlós hátsó rész segíti. Ezekhez a szőnyegekhez beszerelési eszközöket is adunk, hogy teljes biztonsággal használja.

  Az alábbi néhány fotón látható a termék. Az első fotó a termék minőségét mutatja be, a második a beszerelési eszközök, amiket ezekhez a szőnyegekhez adunk. Illetve egy rajz is látható arról, hogyan illeszkedik a szőnyeg. A rajzról leellenőrizheti a szőnyeg alakját is.

  Adjon a szőnyegéhhez egyedi megjelenést azzal, hogy szegéllyel látja el. Ennek nincs plusz költsége! Végül fejezze be a szőnyeg összeállítását azzal, hogy egy saját felirattal látja el. Egy autós cég nevében rendel? Ha igen, akkor kiváló áron tud elhelyezni céges logót a szőnyegen! Vigyázat! Sajnos nem tudunk a szerzői jog által védett márkanévvel és/vagy logóval feliratozni a szőnyegeket!

  Általában a vezetőoldali ülésnél lévő szőnyeg használódik el a leggyorsabban, mert a legtöbb kilométer úgy kerül bele az autóba, hogy csak a sofőr használja. Ezért fontolja meg, hogy rendel egy extra vezetőoldali szőnyeget. Erre lehetősége van egy kisebb plusz költség fejében. Amikor a vezetőoldali szőnyeg elhasználódik általában nincs arra szükség, hogy a teljes szettet lecserélje. Ilyenkor használhatóvá válna a második szőnyeg. Vagy talán a hátsó szőnyegek se érettek meg egy cserére? Akkor válassza ki és rendelje meg csak az első szőnyegeket. Rugalmasok vagyunk, mert mi magunk gyártjuk a szőnyegeket.

  Röviden: állítsa össze a te egyedi szőnyeg szettjét, mi garantáljuk, hogy illeszkedni fog! Ha mégsem felel meg? Visszafizetjük a pénzt! Garantáljuk!
  További információ
  További információ
  Alkalmas autókhozFiat Strada 2001
  Fiat Strada 2002
  Fiat Strada 2003
  Fiat Strada 2004
  Fiat Strada 2005
  Fiat Strada 2006
  Fiat Strada 2007
  Fiat Strada 2008
  Fiat Strada 2009
  Vélemények
  Write Your Own Review
  You're reviewing:Fiat Strada Pickup 2001-2009 Szuper Velúr autószőnyegek
  Your Rating
  FAQ
  Nincs kérdés