Kérem válassza ki autója típusát:

Dreamer D55 2020- Lakóautó szőnyegek- gyémánt kollekció

 
fekete
 
grafit
 
bész
2 000,00 Ft
 
Szőnyeg színek
 
fekete
 
grafit
 
tengerkék
 
világos zöld
 
sötét zöld
 
élénk kék
 
világos szürke
 
piros
 
rózsaszín
 
világos kék
 
narancssárga
Szállítási határidő: 3-5 munkanap
Univerzális szerelési anyag
 • Mindent magunk csinálunk, különös figyelmet fordítva az Ön kéréseire
 • Megfelelőségi garancia: pénzvisszafizetés
 • Szállítási költség: 1.800ft rendelésenként
Az ön kiválasztott beállításai
  38 000,00 Ft 29 921,26 Ft
  Details

  A gyémánt kollekció a legújabb termékünk. Ezek a legjobb és legexkluzívabb minőségű szőnyegek a lakóautó-iparban. Ezek az autószőnyegek csodálatosan puhák, és a legfényűzőbb lakóautók alapfelszereltségei. Ezek a lakóautók szőnyegek bársony minőségű szőnyegből készültek. Pontosan az Dreamer D55 2020--hez vannak szabva. Ez a minőségi szőnyeg exkluzív megjelenést kölcsönöz a lakóautónak. Fekete, sötétszürke és bézs színekben kaphatók.

  A szőnyeg polipropilénből készült, össztömege 3,076 gramm/m2. Ez egy nagyon sűrű szövésű (csomós) szőnyeg 9 mm magas szegéllyel, a szőnyeg teljes vastagsága 12 mm. Ezeket az autószőnyegeket extra sarokerősítés nélkül szállítjuk, ami rendkívül exkluzív megjelenést kölcsönöz a szőnyegeknek. A szőnyeg csúszásmentes hátsó résszel rendelkezik, amely biztosítja a biztonságos használatot. Ezekhez a szőnyegekhez beszerelési eszközöket is adunk, hogy teljes biztonsággal használja.

  Ezeknek a lakóautószőnyegeknek a szállítási ideje a többi lakóautó szőnyeghez hasonlóan 3-4 munkanap. A fotókon az illeszkedésről mutatunk be rajzot. Minden lakóautónak megvan a maga, egyedi illeszkedése. A szőnyeg formáját a rajz alapján ellenőrizheti.

  Adjon a lakóautó szőnyegéhez egy egyedi megjelenést azzal, hogy egyedi szegéllyel látja el. Ennek nincs plusz költsége! Végül fejezze be a szőnyeg összeállítását azzal, hogy egy saját felirattal látja el. Egy autós cég nevében rendel? Ha igen, akkor kiváló áron tud elhelyezni céges logót a szőnyegen! Vigyázat! Sajnos nem tudunk a szerzői jog által védett márkanévvel és/vagy logóval feliratozni a szőnyegeket!

  Rugalmasok vagyunk, mert mi magunk gyártjuk a szőnyegeket.

  Röviden: állítsa össze az egyedi szőnyeg szettjét, mi garantáljuk, hogy illeszkedni fog! Ha mégsem felel meg? Visszafizetjük a pénzt! Garantáljuk!

  További információ
  További információ
  Alkalmas autókhozDreamer D55 2020
  Dreamer D55 2021
  Dreamer D55 2022
  Vélemények
  Write Your Own Review
  You're reviewing:Dreamer D55 2020- Lakóautó szőnyegek- gyémánt kollekció
  Your Rating
  FAQ
  Nincs kérdés