Kérem válassza ki autója típusát:

Toyota Corolla 3/5 ajtós 2002-2007 Bordázott szőnyegek

 
Szőnyeg színek
 
fekete
 
grafit
 
tengerkék
 
világos zöld
 
sötét zöld
 
élénk kék
 
világos szürke
 
piros
 
rózsaszín
 
világos kék
 
narancssárga
 
fehér
 
Sárga
 
Élénkvörös
 
Alap szőnyegszett
 
kiegészítő vezető oldali szőnyeg
3 000,00 Ft
 
két extra vezető oldali szőnyeg
5 500,00 Ft
 
Csak első szőnyegek
-1 875,00 Ft
 
Csak vezető oldali szőnyeg
-5 000,00 Ft
 
Csak két vezető oldali szőnyeg
-1 875,00 Ft
 
Csak hátsó szőnyegek
-5 500,00 Ft
Szállítási határidő: 3-5 munkanap
Ezekbe a szőnyegekbe eredeti rögzítőgyűrűket szerelünk
 • Mindent magunk csinálunk, különös figyelmet fordítva az Ön kéréseire
 • Megfelelőségi garancia: pénzvisszafizetés
 • Szállítási költség: 1.800ft rendelésenként
Az ön kiválasztott beállításai
  16 500,00 Ft 12 992,13 Ft
  Details
  A bordázott autószőnyegek erős, jó minőségű anyagok felhasználásával készülnek, felületük bordázott, és 100 %-ban méretpontosak a 2002-2007 évjáratú Toyota Corolla 3/5 ajtós-as modellhez.

  Ezen minőségi gumi autószőnyegek használata, leginkább a haszongépjárművek körében elterjedt. Csak antracit színben érhető el.

  Anyagát tekintve polipropilénből készült és a súlya 2750 gramm/m2. A biztonságos használatot a csúszásgátlós hátsó rész segíti. Ezekhez a szőnyegekhez beszerelési eszközöket is adunk, hogy teljes biztonsággal használja.

  Az alábbi néhány fotón látható a termék. Az első fotó a termék minőségét mutatja be, a második a beszerelési eszközök, amiket ezekhez a szőnyegekhez adunk. Illetve egy rajz is látható arról, hogyan illeszkedik a szőnyeg. A rajzról leellenőrizheti a szőnyeg alakját is.

  Adjon a szőnyegéhez egy egyedi megjelenést azzal, hogy szegéllyel látja el. Ennek nincs plusz költsége! Végül fejezze be a szőnyeg összeállítását azzal, hogy egy saját felirattal látja el. Egy autós cég nevében rendel? Ha igen, akkor kiváló áron tud elhelyezni céges logót a szőnyegen! Vigyázat! Sajnos nem tudunk a szerzői jog által védett márkanévvel és/vagy logóval feliratozni a szőnyegeket!

  Ezeket a szőnyegeket a vezetőoldali ülésnél sarok megerősítéssel adjuk. Általában a vezetőoldali ülésnél lévő szőnyeg használódik el a leggyorsabban, mert a legtöbb kilométer úgy kerül bele az autóba, hogy csak a sofőr használja. Ezért fontolja meg, hogy rendel egy extra vezetőoldali szőnyeget. Erre lehetősége van egy kisebb plusz költség fejében. Amikor a vezetőoldali szőnyeg elhasználódik általában nincs arra szükség, hogy a teljes szettet lecserélje. Ilyenkor használhatóvá válna a második szőnyeg. Vagy talán a hátsó szőnyegek se érettek meg egy cserére? Akkor válassza ki és rendelje meg csak az első szőnyegeket. Rugalmasok vagyunk, mert mi magunk gyártjuk a szőnyegeket.

  Röviden: állítsa össze az egyedi szőnyeg szettjét, mi garantáljuk, hogy illeszkedni fog! Ha mégsem felel meg? Visszafizetjük a pénzt! Garantáljuk!
  További információ
  További információ
  Alkalmas autókhozToyota Corolla 2002
  Toyota Corolla 2003
  Toyota Corolla 2004
  Toyota Corolla 2005
  Toyota Corolla 2006
  Toyota Corolla 2007
  Vélemények
  Write Your Own Review
  You're reviewing:Toyota Corolla 3/5 ajtós 2002-2007 Bordázott szőnyegek
  Your Rating
  FAQ
  Nincs kérdés