Kérem válassza ki autója típusát:

 

Autószőnyeg Ford Transit Custom Custom (dupla kabinnal) első szőnyeg Custom elülső készlet EURO6 2016-> típushoz megfelelő

A Ford Transit Custom for EURO6 2016- egy elsőkerék-hajtású középkategóriás furgon, amelyet a Ford Európa 2012 óta gyárt. A modellt a 2012-es haszongépjármű-kiállításon mutatták be az angliai Birminghamben, a National Exhibition Centre-ben. A Ford Transit Custom for EURO6 2016-nak kifejezetten Euro6-os motorral rendelkezik. Hogy a belső tere kiemelkedő legyen, a Ford Transit Custom for EURO6 2016-hoz egyedi gyártású autószőnyegeket szállítunk. A Ford Transit Custom for EURO6 2016- a Ford Transit Mk.8 kisebb változata. Önálló modellként váltja fel a negyedik generációs Ford Transit kisebb, elsőkerék-hajtású változatait. A Transit Custom kétféle hosszúságban 4,97 m és 5,34 m ) kapható, és kilenc utas szállítására alkalmas. Hogy feledtesse származását, a Ford Transit Custom for EURO6 2016-, azaz a polgári változat- bőrkárpitozást vagy Sync multimédiás rendszert kínál. De a belső megjelenés és a motorháztető alatt jelenlévő 2.2 TDCi három változata 100 LE, 125 LE és 155 LE) nem téveszti meg az embert. A Ford Transit Custom EURO6 2016-nak megfelelő autószőnyegek rendelésekor 6 különböző minőség közül választhat. Ezek a minőségek a következők: Gyémánt, szuper velúr, velúr, bordázott szőnyeg, tűfilc és gumi. A különböző minőségek kiválasztása után választhat a különböző szőnyegszínek közül. A minőségtől függően többféle szín közül választhat. Ezek a színek a következő szintre emelhetik a belső teret. Ezt követően a szőnyeg szegélyének különböző színei közül választhat, így a szőnyegeket saját stílusának megfelelően fejezheti be. További lehetőség a logó kiválasztása. Ez lehetővé teszi a szőnyegek személyre szabását, és választhat a szöveggel és/vagy képpel ellátott logó közül.
oldalanként

5 termékek

oldalanként

5 termékek

A fenti termékeket az Ford Transit Custom Custom (dupla kabinnal) első szőnyeg Custom elülső készlet EURO6 2016-> évjáratú modellhez kínáljuk. Az autószőnyegek a fent említett autó számára készültek. A képeken látható a szőnyeg pontos illeszkedése. A plüss autószőnyegek erős, jó minőségű anyagból készülnek és a mindennapi használatra készülnek. A szőnyeg össz. súlya 2000 gramm/m2. A bordázott autószőnyegek erős, jó minőségű anyagok felhasználásával készülnek, felületük bordázott. A szőnyeg össz. súlya 2750 gramm/m2. A velúr autószőnyegek top minőségű anyagok felhasználásával készülnek. Ezek a szőnyegek rendelkeznek a legjobb ár/érték aránnyal. Poliamid anyagból készülnek és össz. súlyuk 2100 gramm/m2. A piszok a szőnyeg felületén marad, így könnyen tisztítható. A szuper velúr autószőnyegek nehezebbek, mégpedig 2500 gramm / m2, ezért ezeket további sarokerősítés nélkül kínáljuk. Az összes autószőnyeghez rögzítőelem is tartozik, így biztonságosan használhatók. A különböző minőségű és megjelenésű termékek választása mellett számos lehetősége van, például embléma hímzése az autószőnyegeire, vagy kiválaszthatja a szegély színét. Saját maga állíthatja össze az autószőnyeg szettjét vagy további extra szőnyeget is rendelhet. . Ha kétségei vannak az autó pontos típusával kapcsolatban, akkor kérjük, küldjön egy e-mailt.

Ezek a méretpontos autószőnyegek a következő tipusokhoz megfelelőek:

  • Ford Transit 2016
  • Ford Transit 2017
  • Ford Transit 2018
  • Ford Transit 2019
Custom elülső készlet EURO6 2016->
Custom elülső készlet EURO6 2016->