Kérem válassza ki autója típusát:

 

Autószőnyeg Ford Transit Custom Custom (dupla kabinnal) első szőnyeg Custom 2 személyes jobb EURO6 2019-> típushoz megfelelő

Ford Transit Custom 2 ülés jobbra EURO6 2019 -> a Ford 2018-ban faceliftként dobta piacra A Ford Transit Custom 2 ülés jobbra EURO6 2019 -> autószőnyegeket mi fejlesztettük ki, a szőnyegeket teljesen az autó belsejéhez mérve és digitalizálva. A Ford Transit Custom 2 üléses jobbra EURO6 2019 -> a 2018-as faceliffel teljesen új frontot kapott, azóta xenon fényszórókkal is rendelhető az autó. A Ford Transit Custom 2 üléses jobbra EURO6 2019 -> alapvetően elsőkerék-hajtású, alapfelszereltségként 6 sebességes kézi váltóval. Az alkalmazott motor egy 2,2 literes, közös nyomócsöves befecskendezésű PSA csoportos dízelmotor 74 kW 100 LE), 92 kW 125 LE) vagy 114 kW 155 LE) teljesítménnyel. 2016 óta saját 2,0 literes dízelmotorral szerelik fel. Minden modell alapfelszereltségként start-stop rendszerrel rendelkezik. A kevesebb mint két méteres külső magasságával a jármű a legtöbb nyilvános parkolóhelyre is befér. A Transit Custom modellek belső terét a Ford személyautó modelljei alapján alakították ki. A műszerfal a Ford C-MAX műszerfalához hasonló. A Ford Transit Custom 2 üléses jobbra EURO6 2019 -> többek között a Sync nevű szórakoztató és kommunikációs rendszerrel és integrált vészhelyzeti asszisztenssel rendelkezik, amely baleset esetén automatikusan riasztja a segélyszolgálatot és közli a jármű helyzetét. A Ford Transit Custom 2 üléses jobb oldali EURO6 2019 -> autószőnyegek mindkét első szőnyegben kerek gyűrűkkel vannak ellátva, ezek a gyűrűk pontosan illeszkednek az autó gyárilag felszerelt fix pontjaira. Ennek eredményeképpen az első szőnyegek nem csúsznak az autóban, ami nagyon fontos a közlekedésbiztonság szempontjából. Az autószőnyegek a Ford Transit Custom 2 üléses jobbra EURO6 2019 -> különböző szőnyegminőségekben kaphatók oldalunkon, lehetősége van a szőnyegek szegélyének színét maga választani, lehetőség van arra is, hogy saját szöveggel vagy szimbólummal ellátott logót helyezzenek el a szőnyegeken.
oldalanként

5 termékek

oldalanként

5 termékek

A fenti termékeket az Ford Transit Custom Custom (dupla kabinnal) első szőnyeg Custom 2 személyes jobb EURO6 2019-> évjáratú modellhez kínáljuk. Az autószőnyegek a fent említett autó számára készültek. A képeken látható a szőnyeg pontos illeszkedése. A plüss autószőnyegek erős, jó minőségű anyagból készülnek és a mindennapi használatra készülnek. A szőnyeg össz. súlya 2000 gramm/m2. A bordázott autószőnyegek erős, jó minőségű anyagok felhasználásával készülnek, felületük bordázott. A szőnyeg össz. súlya 2750 gramm/m2. A velúr autószőnyegek top minőségű anyagok felhasználásával készülnek. Ezek a szőnyegek rendelkeznek a legjobb ár/érték aránnyal. Poliamid anyagból készülnek és össz. súlyuk 2100 gramm/m2. A piszok a szőnyeg felületén marad, így könnyen tisztítható. A szuper velúr autószőnyegek nehezebbek, mégpedig 2500 gramm / m2, ezért ezeket további sarokerősítés nélkül kínáljuk. Az összes autószőnyeghez rögzítőelem is tartozik, így biztonságosan használhatók. A különböző minőségű és megjelenésű termékek választása mellett számos lehetősége van, például embléma hímzése az autószőnyegeire, vagy kiválaszthatja a szegély színét. Saját maga állíthatja össze az autószőnyeg szettjét vagy további extra szőnyeget is rendelhet. . Ha kétségei vannak az autó pontos típusával kapcsolatban, akkor kérjük, küldjön egy e-mailt.

Ezek a méretpontos autószőnyegek a következő tipusokhoz megfelelőek:

  • Ford Transit Custom 2 stoelen rechts EURO6 2019
  • Ford Transit 2020
  • Ford Transit Custom 2 stoelen rechts EURO6 2021
  • Ford Transit Custom 2 stoelen rechts EURO6 2022
Custom 2 személyes jobb EURO6 2019->
Custom 2 személyes jobb EURO6 2019->