Kérem válassza ki autója típusát:

Audi A2 2000-2005 Alap szövetszőnyeg

 
Fekete
 
Grafit
 
Antracit
 
Szőnyeg színek
 
fekete
 
grafit
 
tengerkék
 
világos zöld
 
sötét zöld
 
élénk kék
 
világos szürke
 
piros
 
rózsaszín
 
világos kék
 
narancssárga
 
fehér
 
sárga
 
élénk piros
 
Alap szőnyegszett
 
kiegészítő vezető oldali szőnyeg
3 000,00 Ft
 
két extra vezető oldali szőnyeg
5 500,00 Ft
 
Csak első szőnyegek
-1 600,00 Ft
 
Csak vezető oldali szőnyeg
-4 250,00 Ft
 
Csak két vezető oldali szőnyeg
-1 600,00 Ft
 
Csak hátsó szőnyegek
-5 500,00 Ft
Szállítási határidő: 3-5 munkanap
Ezekbe a szőnyegekbe eredeti rögzítőgyűrűket szerelünk
 • Mindent magunk csinálunk, különös figyelmet fordítva az Ön kéréseire
 • Megfelelőségi garancia: pénzvisszafizetés
 • Szállítási költség: 1.800ft rendelésenként
Az ön kiválasztott beállításai
  14 445,00 Ft 11 374,02 Ft
  Details
  A alap autószőnyegek erős, jó minőségű anyagból készülnek és 100 %-ban méretpontosak az 2000-2005 évjáratú Audi A2 -as modellhez. A szőnyegek minősége megfelel a gyári minőségnek. Ez a szőnyeg két színben érhető el: feketében és grafitban.
  Anyagát tekintve polipropilénből készült és a súlya 2000 gramm/m2. A biztonságos használatot a csúszásgátlós hátsó rész segíti. Ezekhez a szőnyegekhez beszerelési eszközöket is adunk, hogy teljes biztonsággal használja.

  Az alábbi néhány fotón látható a termék. Az első fotó a termék minőségét mutatja be, a második a beszerelési eszközök, amiket ezekhez a szőnyegekhez adunk. Illetve egy rajz is látható arról, hogyan illeszkedik a szőnyeg. A rajzról leellenőrizheti a szőnyeg alakját is.

  Adjon a szőnyegéhez egy egyedi megjelenést azzal, hogy szegéllyel látja el. Ennek nincs plusz költsége! Végül fejezze be a szőnyeg összeállítását azzal, hogy egy saját felirattal látja el. Egy autós cég nevében rendel? Ha igen, akkor kiváló áron tud elhelyezni egy céges logót a szőnyegen! Vigyázat! Sajnos nem tudunk a szerzői jog által védett márkanévvel és/vagy logóval feliratozni a szőnyegeket!

  Ezeket a szőnyegeket a vezetőoldali ülésnél sarok megerősítéssel adjuk. Általában a vezetőoldali ülésnél lévő szőnyeg használódik el a leggyorsabban, mert a legtöbb kilométer úgy kerül bele az autóba, hogy csak a sofőr használja. Ezért fontolja meg, hogy rendel egy extra vezetőoldali szőnyeget. Erre lehetősége van egy kisebb plusz költség fejében. Amikor a vezetőoldali szőnyeg elhasználódik általában nincs arra szükség, hogy a teljes szettet lecserélje. Ilyenkor használhatóvá válna a második szőnyeg. Vagy talán a hátsó szőnyegek se érettek meg egy cserére? Akkor válassza ki és rendelje meg csak az első szőnyegeket. Rugalmasok vagyunk, mert mi magunk gyártjuk a szőnyegeket.

  Röviden: állítsa össze az egyedi szőnyeg szettjét, mi garantáljuk, hogy illeszkedni fog! Ha mégsem felel meg? Visszafizetjük a pénzt! Garantáljuk!
  További információ
  További információ
  Alkalmas autókhozAudi A2 2000
  Audi A2 2001
  Audi A2 2002
  Audi A2 2003
  Audi A2 2004
  Audi A2 2005
  Vélemények
  Write Your Own Review
  You're reviewing:Audi A2 2000-2005 Alap szövetszőnyeg
  Your Rating
  FAQ
  Nincs kérdés