Kérem válassza ki autója típusát:

Újdonság! Autószőnyegek a Hyundai Bayon-hoz 2021-től

Újdonság! Autószőnyegek a Hyundai Bayon-hoz 2021-től

A vadonatúj Hyundai Bayon egy új crossover SUV, amelyet kifejezetten az Európai piacra terveztek. B-szegmensű SUVként a Hyundai növekvő SUV-családjának legújabb és legkisebb tagja. A Bayon kompakt külsővel, tágas belsővel és intelligens biztonsági és csatlakoztatási funkciók hosszú sorával rendelkezik, amelyek kiemelik szegmensében. Ezzel a Hyundai Bayon mindenki számára elérhetővé teszi a csúcstechnológiás biztonsági funkciókat is.

 

A Hyundai SUV-elnevezési stratégiájával összhangban a Bayon nevét egy üdülőhely ihlette: Bayonne, a francia Baszkföld fővárosa és Délnyugat-Franciaország egyik legszebb úti célja. Mivel a Hyundai Bayont úgy tervezték, hogy megfeleljen az európai piac követelményeinek, a vállalat úgy döntött, hogy európai nevet ad neki.

 

A Bayon a legújabb formatervezési megoldásokkal rendelkezik a Hyundai SUV-családon belül, amely a váratlan és feltűnő arányokkal és erős grafikával tűnik ki. Ezen kívül a Bayon tiszta, tágas belsővel rendelkezik. Nagy hangsúlyt fektetnek az első és a hátsó utasok kényelmének maximalizálására, valamint a csomagtér növelésére. A Hyundai Bayon tiszta, tágas és minőségi anyagok felhasznlásával készült belsővel rendelkezik. A belső kialakízáshoz elérhető színek: teljes fekete, sötétszürke + világosszürke vagy sötétszürke + mangrove zöld varrások és betétek. Összeállíthatja az autószőnyegeket saját maga számára, és kiválaszthatja a kívánt színt. Akár, külön egy darab autószőnyehet is rendelhet. Vagy saját felírattal láthatja el szőnyegét.