Kérem válassza ki autója típusát:

Új! Autószőnyegek a Citroën C5 X Plug-in Hybridhez

Új! Autószőnyegek a Citroën C5 X Plug-in Hybridhez

A Citroën nemrég bemutatta a C5 X Plug-in Hybrid modellt, amely ötvözi a hibrid erőforrást a elegáns dizájnnal és kiváló sokoldalúsággal. Ez az autó kényelmet, könnyű használatot és környezetvédelmi tiszteletet kínál, ami az ideális választás a modern családok számára.

A Citroën C5 X Plug-in Hybrid dizájnja elegáns és dinamikus, modern és stabil megjelenéssel rendelkezik. Az autónak panoráma tetője és nagy csomagtartója van, amely elegendő helyet kínál az utasoknak és a csomagoknak.

A C5 X Plug-in Hybrid beltere kényelmes és praktikus. Az autó akár öt embernek is helyet biztosít ergonomikus üléseken. Az irányítópanel 12 hüvelykes érintőképernyővel van felszerelve, és a vezető egy 10 hüvelykes digitális képernyőn kapja meg az autó vezetéséhez fontos információkat. Az autó 360 fokos kamerával is rendelkezik, amely segíti a parkolást és az akadályok elkerülését.

A Citroën C5 X Plug-in Hybrid hibrid erőforrásból áll, amely egy 1,6 literes négyhengeres benzinmotorból és egy elektromos motorból áll, összesen 225 LE teljesítménnyel. Az autó teljesen elektromos üzemmódban akár 50 km-es hatótávolsággal is rendelkezik, és kb. 3 óra alatt tölthető fel egy 7,4 kW-os töltővel. A C5 X Plug-in Hybrid gyorsan gyorsul és akár 225 km/h sebességre is képes.

A Citroën C5 X Plug-in Hybrid több biztonsági funkcióval is rendelkezik, beleértve az automatikus sebességszabályozót, a sávváltást segítő asszisztenciát és az automata vészféket. Ezek a funkciók biztosítják a biztonságos és kényelmes vezetési élményt.

A Citroën C5 X Plug-in Hybrid az ideális választás a modern családok számára, akik szeretnék összekapcsolni a kényelmet és az egyszerű használatot az ökológiai vezetéssel. A dizájn modern és praktikus, az erőforrás erős és hatékony, a biztonsági funkciók pedig nagyobb nyugalmat biztosítanak a vezetés során. Ha megbízható és tartós autót keres mindennapi

Ehhez az autóhoz most már megvan a megfelelő darab a gyűjteményünkben.